Stordalens hotellkedja i miljonavtal med techstartupen PushAppy

Efter flera framgångsrika piloter där PushAppy hjälpt Nordic Choice Hotels att öka kundnöjdhet och omsättning i bar, restaurang och reception har nu ett tvåårigt avtal träffats för att fortsätta det konceptet och samarbetet parterna emellan. 

PushAppy är en digital plattform som med hjälp av innovativa metoder hjälper företag att skapa positiva beteendeförändringar som leder till ökad motivation och högre resultat hos medarbetare. PushAppy möjliggör för medarbetare och ledare att följa processen och sitt resultat i realtid via app och webb.

– Under piloten lyckades vi se ett tydligt ökat resultat och nöjdare kunder och när jag inte kan slita mig från datorn en fredagsnatt för att följa resultatet i realtid måste jag bara hålla med min kollega som sa, ”Vem tittar på Netflix när man har PushAppy?” säger Anant Vithlani, Vice President Sales, på Nordic Choice Hotels.

PushAppy har varit en drivande faktor för att skapa en medvetenhet hos de anställda om deras mål, och hur de på bästa möjliga sätt överträffar dem. PushAppy kommer nu vara en närvarande tjänst i det dagliga arbetet hos Nordic Choice Hotels för att fortsätta skapa positiva beteendeförändringar hos medarbetarna och samtidigt nå ett ökat resultat.

– Arbetet med Nordic Choice Hotels har varit en fantastisk upplevelse, mycket tack vare det engagerade ledarskapet och deras positiva och drivande företagskultur. Samarbetet möjliggör för oss på PushAppy att växa och satsa mer på produktinnovation och att ta större marknadsandelar när det kommer till motivation och beteendeförändringar hos företag. Vårt fokus nu kommer att ligga på expansion och vi kommer därför påbörja processen att ta in mer kapital för att ta klivet ut i övriga Europa, säger Max Müller, VD och medgrundare på PushAppy.