Sting bland “Europas topp 10 startup acceleratorer som du behöver känna till”

Silicon Canals, en europeisk tech media site, har listat Europas topp 10 startup acceleratorer som du behöver känna till, och Sting är en av dem. Sting har nära 300 portföljbolag med ett sammanlagt bolagsvärde på 2,1 miljarder euro, 2600+ anställda, 248 miljoner euro i intäkter och 526 miljoner euro i attraherat privat kapital under 2018. 

Silicon Canals skriver, “Startup acceleratorer har varit en av de viktigaste komponenterna i processen att skapa tusentals startups. Att gå med i en etablerad accelerator kan ge startups en stor push framåt, från finansiering, mentorskap, nätverk, inspirerande coworking spaces och pedagogiska resurser. Det är idag ett av de populära sätten att dra igång ett företag.

Med detta sagt har acceleratorer blivit alltmer populära element i den regionala tillväxtinfrastrukturen och en kritisk faktor för att öka tillväxtinriktade entreprenörsföretag. Eftersom det finns så många acceleratorer där ute, kan det ibland vara en överväldigande process att verkligen veta vilken som är den rätta för dig.

För att göra ditt liv enklare har vi sammanställt en lista över de topp 10 startup acceleratorerna i Europa för närvarande.”

Läs hela artikeln här.