Sting och WeWork blir partners: Ger Sting-bolagen tillgång till storföretag världen över

Sting och co-workingspace-kedjan WeWork inleder ett samarbete som förutom tillgång till kontorsplatser ger Sting-bolagen access till ett stort nätverk av både co-workingspaces och storföretag i över 20 länder runt om i världen.

Den 3 juni öppnar WeWork ett 14.000m2-stort, modernt co-workingspace på Malmskillnadsgatan i centrala Stockholm.

– Vi är extremt glada att samarbeta med Sting, den mest framträdande inkubatorn och acceleratorn i regionen, för att hjälpa det lokala ekosystemet, säger Jens Ingelstedt, WeWork Sverige.

Sting har nära relation med ett flertal co-workingspaces i Stockholm och flera, både nuvarande Sting-bolag och alumner, sitter idag på bland annat THINGS, H2, SUP46, Embassy och Norrsken. Det som särskiljer WeWork är att förutom kontorsplatser erbjuder de även tillgång till ett stort nätverk runt om i världen.

– Med 425 co-workingspaces i 100 städer har WeWork en infrastruktur och värdefulla kontakter med corporates som kan hjälpa Sting-bolagen att lättare etablera sig i andra länder, säger Pär Hedberg, CEO och grundare av Sting.