Sting är Sveriges bästa Accelerator/Inkubator enligt Nordic Startup Awards 2018

 

🏆 The winner of Best Accelerator or Incubator in Sweden is… the leading accelerator and incubator in the Nordics. Since 2002 they have worked with over 240 companies and 70 % are still active………Sting – Stockholm Innovation & GrowthCongrats! 🎉

Publicerat av Nordic Startup Awards Lördag 6 oktober 2018

 

Igår nåddes vi av den glädjande nyheten att Sting vann det prestigefyllda priset “Bästa Accelerator eller Inkubator i Sverige” i Nordic Startup Awards-tävlingen 2018, efter flera månaders röstning på webben och jurybedömning.

Nordic Startup Awards är en tävling för att fira och sammansvetsa det nordiska startupekosystemet.

– Vi är mycket glada över att ha vunnit priset” Bästa Accelerator / Inkubator i Sverige och ser det som ett erkännande av vårt arbete med alla fantastiska startups, säger Pär Hedberg, grundare och VD för Sting.