Kavalri Games vann Draknästet-tävlingen på Invest in Games

Det nya Sting-bolaget Kavalri Games vann Draknästet-tävlingen som avslutade det välbesökta Invest in Games-eventet igår. 

Sveriges ledande evenemang för utvecklare och investerare i spelbranschen, Invest in Games, gick av stapeln på Nasdaq. Publiken fick fick insikter och perspektiv från internationella talare och rapporten Game Developer Index 2018 presenterades. Evenemanget avslutades med ett “Draknäste” där 4 utvalda startups pitchade framför en panel av investeringsexperter. Efter en spännande omröstning, där både “drakarna” och publiken deltog, vann Kavalri Games 1: a pris och biljetter till det ledande speleventet Game Developers Conference i San Francisco.

– Vi är stolta och glada över att ha vunnit Draknästet på Invest in Games. Vi ser det som ett bevis på att vårt spel Equestrian the Horse Game har stor affärspotential och att vår pitch har nått fram till sin publik. Vi ser nu fram emot att delta på GDC i San Francisco och bygga vidare på vår verksamhet, säger Molly Ericson, grundare av Kavalri Games.