Grundarna av den nya appen YourPDi deltar på Sting Day

YourPDi-grundarna Jenny Wuori och Patricia Ingemarsson

Är du bland de 70 % som tröttnat på att rota i byrålådan, riva bland gamla pärmar eller leta i mobilen och datorn efter dina värdefulla handlingar och viktig information. Jenny Wuori och Patricia Ingemarsson, tog saken i egna händer och utvecklade appen YourPDi, Your Personal Digitalisation. Imorgon visar grundarteamet upp sin nylanserade tjänst på Sveriges mest exklusiva nätverksevent för startups och investerare, Sting Day.

Appen YourPDi ger dig koll på allt från kvittot på den stulna cykeln, handlingar från köksrenoveringen, garantier på din elektronik, log-in uppgifter till Netflix och familjens vaccinationer till färgerna på väggarna i hemmet. Med YourPDi hittar du enkelt det du behöver – när du behöver det som bäst.

Du skannar lätt dina värdefulla dokument, eller laddar upp dem från din email, och placerar dem enkelt i fördefinierade kategorier. Informationen lagras säkert i molnet och skyddas bland annat av svenska Baffin Bay Networks plattform för att säkra all data från eventuella cyberattacker.

Både Patricia Ingemarsson och Jenny Wuori har långa framgångsrika karriärer inom management, tech, marknad och sälj.

– Vägen från idé till produkt har inte varit spikrak. Fram till nu har vi finansierat all utveckling med eget kapital, lån och framför allt med hårt arbete. Att appen nu finns tillgänglig för allmänheten är en mycket viktig milstolpe och vi ser fram emot att visa upp vår tjänst på Sting Day. I år ställer vi ut. Nästa år står vi på scen, säger Jenny Wuori grundare och CEO YourPDi.

För mer information:
Jenny Wuori: jenny@yourpdi.se, 070-538 48 09
Patricia Ingemarsson: patricia@yourpdi.se, 076-114 54 21
yourpdi.com

Kontakta oss gärna om ni önskar ni ta del av en längre artikel om appen och grundarna.

YPDi AB har utvecklat appen YourPDi, där privatpersoner enkelt kan få koll på sina värdefulla handlingar och viktig information. Appen lanserade i början av maj 2018. Användaren skannar lätt in sina värdefulla dokument och placerar dem enkelt i några av de många fördefinierade kategorierna. Allt organiserat på ett och samma ställe säkert lagrat i molnet. Snabbt att hitta vad man söker när man behöver det som bäst.