Cling ingår partnerskap med tjänsteförmedlingen Dorunner

Fotograf: Emelie Nordstrand Lindgren

Cling, som erbjuder ett nyskapande offert- och avtalsverktyg för byggsektorn, inleder ett partnerskap med Dorunner, en av Sveriges största förmedlare av ROT- och RUT-tjänster. Dorunner kommer nu att erbjuda Clings offert- och avtalsverktyg direkt i sin tjänst.

Cling grundandes av Johan Sandmark, Rang Ali och Oskar Andersson 2017 och hjälper tjänsteföretag att skapa säljande offerter och avtal till sina kunder. Sedan lanseringen i augusti 2017 har Cling haft en kraftig tillväxt och hjälper nu hundratals företag inom ROT- och RUT-sektorn i Sverige att göra mer och fler lönsamma affärer.

Partnerskapet ger Dorunners 17 000 medlemsföretag möjlighet att med hjälp av Cling skapa säljande underlag och trygga sina affärer med skriftliga avtal, så att man slipper onödiga och dyra missförstånd, något som är en stor utmaning i branschen idag.

Oskar Andersson, VD på Cling, ser det nya samarbetet som en stor möjlighet att nå ut och hjälpa många företag och konsumenter att enklare komma överens.

– Samarbetet mellan Cling och Dorunner är värdeskapande för båda parter. Dorunner får möjlighet att göra tjänsteuppköp ännu tryggare och vi på Cling når ut till fler företag och kan hjälpa dem göra bättre affärer med tydliga offerter, avtal och snabba BankID-signaturer, konstaterar Oskar.

Tjänsten som idag finns tillgänglig på Cling.se blir nu även tillgänglig direkt i Dorunners tjänst för deras medlemsföretag. Där kommer företagen med ett par knapptryck direkt kunna skicka offert- och avtalsunderlag både till kunder de kommit i kontakt med via Dorunner, men även utanför.

– Vi är väldigt glada över partnerskapet med Cling, samarbetet är win-win för alla parter, och utvecklingsmöjligheterna är många, säger Thomas Larsson, VD på Dorunner.

Om Cling
Cling grundades med visionen att göra det enkelt för hantverkare att komma överens med sina kunder. Genom lättanvända tjänster som hjälper hantverkare skapa vinnande offerter och signera trygga avtal vill vi hjälpa hantverkare enklare göra fler och mer lönsamma affärer.

För ytterligare information vänligen kontakta,
Oskar Andersson, Co-founder på Cling, telefon +46 72 536 35 47, email andersson@cling.se