Peter Settman investerar i parfymtjänsten Sniph

settman-produkt

Entreprenören Peter Settman och investerarsyskonen Helena Herlogsson och Fredrik Månsson, grundare av Emric och huvudägare och ordförande i Hyper Island, har investerat i parfymprenumerationstjänsten Sniph. Sniph inleder även ett unikt samarbete med tyska parfymhuset Biehl.

Sniph låter dig prenumerera på dofter lika lätt som en playlist på Spotify ger dig ny musik. Efter en framgångsrik lansering i Sverige satsar nu Sniph på vidare expansion med sikte på Europa.

– Sniph är en briljant affärsidé och teamet har potential att bygga ett starkt och unikt globalt varumärke. Det är vad som engagerat mig, säger Peter Settman. Jag har med åren dessutom insett att jag är något utav en doftnörd vilket gör detta extra kul!

I oktober lanserar Sniph det första i raden av exklusiva samarbeten med utvalda parfymhus. Först ut blir tyska Biehl som representerar några av Europas främsta parfymörer. Planen är att tillgängliggöra kvalitetsparfymer som än så länge inte finns att få tag på i Sverige.

– Intresset för genuina kvalitetsdofter har aldrig varit större. Biehl finns på lyxiga parfymbutiker i såväl Paris som Los Angeles, och i Sverige exklusivt på Sniph. Det är fantastiskt roligt att låta Sveriges parfymintresserade få prova dessa dofter, säger Lisa Kjellqvist, VD på Sniph.

Sniph gör det enkelt att upptäcka nya dofter. Dofterna, som är handplockade efter kundernas önskemål, skickas ut i 7 ml-flaskor som används i ett etui som du enkelt kan ta med dig. Tanken är att du inte ska ha mer än du gör av med, samtidigt som du kan upptäcka nya dofter.

> Mer om Sniph: www.sniph.com