Team Up with Startups 17 mars: Matchning av startups och storföretag

speedmeetings

Uppdatering: Fler storbolag är på väg in! Vi förlänger anmälningstiden till fredag 26/2. Följande storbolag har hittills registrerat sig:

 • PostNord
 • Apoteket
 • IBM
 • Nasdaq
 • Nordea
 • Swedish Match
 • Tele2
 • Spotify
 • Swedavia
 • SEB
 • Swedbank
 • ABB
 • Fortum
 • MasterCard
 • Husqvarna
 • Tieto
 • IL Recycling

>>> Klicka här för att anmäla ditt intresse >>>

Stockholm ligger i framkant när det gäller innovation, men för att nå toppositionen krävs det samarbete – smarta samarbeten och närmare relationer mellan startups och storbolag. STING och Stockholms Handelskammare har tillsammans tagit ett grepp om denna fråga och bildat en plattform för att minska gapet mellan storbolag och startups. Plattformen möjliggör samarbeten där innovationskraft tas tillvara.

Projektet “Team Up with Startups” lanserades i september 2015 och nu är vi framme vid det tredje eventet som kommer att hållas den 17 mars. Då kommer startups och storföretag (etablerade företag) kopplas ihop i korta Matchmaking-möten. Här ska storföretagens behov tangera startupbolagnes spetskompetenser, så att innovativa samarbeten och nya affärsrelationer kan börja ta form.

Hur kommer Matchmakingen att fungera?
Du kommer att få välja de fem storbolag från deltagarlistan som du helst vill ha ett möte med. Storbolagen kommer också att önska möten med startups. Vi sätter därefter ihop ett mötesschema baserat på allas önskemål. Ni har 10 minuter för varje möte och kommer att få upp till fem nya kontakter på en timme, som ni kan boka längre möten med senare om ni ser möjligheter till samarbete.

Hur ansöker jag om att vara med?
Vänligen anmäl ditt intresse att delta via den här länken senast tisdagen den 19 februari. Antalet platser är begränsade. Den 4 mars får du besked om du blivit utvald att vara med vid just det här tillfället.

Datum: 17 mars, 15:00-17:00
Plats: Stockholms Handelskammare, Brunnsgatan 2

>>> Ansök senast 26 februari: Klicka här för att anmäla ditt intresse >>>

***Om du representerar ett storbolag/etablerat företag, maila jill.lindstrom@stockholminnovation.com

Mer information
> Läs artikeln på Di Digital om Team Up with Startups
> Läs artikeln i Entreprenör om matchmaking-eventet