Sellpy tar in 8,2 MSEK från bland annat H&M

stingsthlm_demoday-4887STING alumni-bolaget Sellpy tar in 8,2 miljoner kronor av H&M och en rad tunga investerare, avslöjar techsajten Breakit. 

Sellpy, bolaget som hjälper dig att sälja prylar och kläder som du inte längre använder, kommer att använda kapitalet till att bredda marknaden och teamet. 

Pengarna kommer från klädjätten H&M (5 miljoner kronor), Ryska Posten-grundarens bolag Jeansson Pilotti (750 000 kronor), Gymgrossisten-grundaren David Frykman (100 000 kronor) och investmentbolaget DIG Investment (1,5 miljoner kronor). 

”Vi är väldigt nöjda med de investerarna som valt att hoppa på tåget. Både med tanke på kapitalet men självklart den kunskap och kapacitet som de har”, säger Michael Arnör till Breakit i en kommentar.

Sellpy gör det enkelt och smärtfritt att bli av med prylar och kläder som inte längre används. Konceptet är enkelt: du bestället en Sellpy-påse, fyller den med saker du vill bli av med, Sellpy hämtar upp den och säljer sedan innehållet på Tradera. Vinsten delar ni lika på.

Mer om Sellpy
Läs artikeln i Breakit