Worldfavor vinner 75 000 euro i europeisk innovationstävling

speed up europe

Igår kväll vann Worldfavor 75 000 euro i prispengar i Speed Up Europes innovationstävling. Worldfavor kom trea bland 100 företag som tävlade med sina affärsidéer inför en internationell jury.

Worldfavor utvecklar en digital lösning som hjälper företag att övergå till hållbara affärsmetoder, nå ut med sitt hållbarhetsarbete, och lyssna till sina intressenter. Företaget ger samtidigt kunskap och inflytande till individer att göra hållbara val och påverka framtidens företagande och samhälle.

– Vi är glada över äran och att juryn ser Worldfavors potential; både för våra användares skull, och för samhället som helhet, säger Frida Emilsson, VD för Worldfavor.

Speed Up Europe är ett accelerations- och stödprogram som ger ekonomiskt stöd samt coachning till små och medelstora webbentreprenörer som vill utveckla innovativa tillämpningar uppmanar FIWARE teknik inom områdena jordbruk företag, smarta städer och miljöteknik.

> Mer om Worldfavor: www.worldfavor.com