Här är STING Super Seller-vinnaren

Team_Sthlm

Airinum utses till novembers STING Super Seller, en intern tävling bland STINGs innevarande bolag. Varje månad utses det team som lyckats med den bästa försäljningen, efter en subjektiv bedömning av både insats och resultat. 

Ett nyckelord på STING är försäljning. Vi jobbar aktivt med att motivera, inspirera och utbilda våra entreprenörer inom försäljning, och det är ett område som regelbundet tas upp i den dagliga coachingen. Varje månad kör vi tävlingen STING Super Seller. Vinnaren utses efter en individuell bedömning av hela säljprocessen – alltså inte bara totala ordervärden utan det handlar också om hur viktig kunden eller affären är för bolagets tillväxt.

Under november månad har STING Accelerate-bolaget Airinum imponerat stort. Teamet består av Alexander, Fredrik, Johannes och Mehdi. Under november månad har de lanserat sin Kickstarter-kampanj för sin första produkt: en specialdesignad andningsmask. Kampanjen nådde målet på 10 000 dollar redan efter 24 timmar, och en vecka senare 310 % av målet. Ruskigt bra jobbat!

Vi frågade VDn Alexander Hjerström: Vad är ert knep?
Kort och gott: hårt jobb, mycket sociala medie-inlägg och stora email-listor gjorde (bland annat) att vi nådde så högt. Sedan gäller det förstås att ha en bra och kvalitativ produkt!

Här hittar du Airinum: Facebook, Twitter och Google+

Dela gärna nyheten för att höja team Airinum ännu mer, och supporta deras crowdfunding-kampanj!

> Läs mer om STINGs acceleratorprogram STING Accelerate
> Lär känna alla bolag som STING jobbar med