UNjobfinder vinner STING Super Seller

Teambild_UNjobfinder

UNjobfinder vinner månadens STING Super Seller, en intern tävling bland STINGs innevarande bolag. Varje månad utses det team som lyckats med den bästa försäljningen, efter en subjektiv bedömning av både insats och resultat. 

Ett nyckelord på STING är försäljning. Vi jobbar aktivt med att motivera, inspirera och utbilda våra entreprenörer inom försäljning, och det är ett område som regelbundet tas upp i den dagliga coachingen. Varje månad kör vi tävlingen STING Super Seller. Vinnaren utses efter en individuell bedömning av hela säljprocessen – alltså inte bara totala ordervärden utan det handlar också om hur viktig kunden eller affären är för bolagets tillväxt.

Under oktober månad har STING Accelerate-bolaget UNjobfinder imponerat stort. Teamet består av Patrik, Jon och Magnus. Under månaden har de stängt fem affärer med följande stora internationella organisationer: CusoEfsaHASIRC och IWMI. Förra månaden började de jobba med fyra andra organisationer: (the United Nations agencies UNHCR, UNFPA, UNRWA and IUCN). Riktigt bra jobbat! 

Vi frågade försäljningschefen Viktor: Vad är ert knep?
Enkelt uttryckt: Vi fokuserar på att skapa värde. Vi jobbar med att ständigt uppdatera vårt erbjudande för att alltid möta våra kunders behov. Samtidigt ser vi till att ständigt närma oss relevanta organisationer.

Hur jobbar ni med sälj?
Många organisationer använder fortfarande samma källor för att hitta talanger som de har använt i flera år. Vi har lagt ner mycket arbete på att förfina vårt erbjudande för att återspegla de verkliga behoven hos våra kunder. Vi jobbar aktivt med att “ändra” deras vanor och få dem att inse att vår tjänst är mycket mer värdefull. Baserat på vår bagrund från att arbeta med rekrytering och HR, har vi nått en position där organisationer har blivit allt mer intresserade av det vi erbjuder.

Här hittar du Unjobfinder: Facebook, Twitter, Instagram and Google+.

Dela gärna nyheten för att höja UNjobfinder ännu mer!

> Här kan du läsa mer om STINGs acceleratorprogram STING Accelerate
> Här ser du alla bolag som STING jobbar med