Picture My Life tävlar om titeln Framtidens entreprenör

Team

Med läsarnas hjälp utser SvD tillsammans med Carnegie för andra gången Framtidens entreprenör. Picture My Life är ett av de 10 bolagen som gör upp om den åtråvärda titeln.

Picture My Life utvecklar digitala, bildbaserade hjälpmedel för barn med neuropsykiatriska funktionshinder samt för deras föräldrar och lärare. På sajten finns bl a en digital dagbok som förenklar kommunikationen mellan hem och skola. Idén föddes ur en egen erfarenhet, en av de fyra entreprenörerna har en son med Downs syndrom.

– Det är ett fantastisk erkännande av vår affärsidé. Det visar att företaget har en stor potential att växa och attrahera investerare. Tävlingen ger oss dessutom en unik möjlighet att marknadsföra vår plattform, säger Yvonne Malmström Grimme, VD på Picture My Life.

Rösta fram din favorit på SvD.se
Satsningen på Framtidens entreprenör är ett samarbete mellan SvD Näringsliv och Carnegie. På SvDs hemsida finns korta presentationsfilmer om varje tävlande kandidat och läsare kan rösta på sin favorit en gång per dag fram till slutet av oktober. Fem företag går vidare till finalen i november där de får pitcha för investerare och övertyga dem om att satsa på just deras affärsidé. Vinnaren utses till Framtidens entreprenör och får förutom äran även rådgivning av Carnegie.

> Rösta här: Framtidens entreprenör på SvD.se
> www.picturemylife.se