Beatly är månadens STING Super Seller!

Teambild

STING Accelerate-bolaget Beatly vinner STING Super Seller, en intern tävling bland STINGs innevarande bolag. Varje månad utses det team som lyckats med den bästa försäljningen, efter en subjektiv bedömning av både insats och resultat. 

Ett nyckelord på STING är försäljning. Vi jobbar aktivt med att motivera, inspirera och utbilda våra entreprenörer inom försäljning, och det är ett område som regelbundet tas upp i den dagliga coachingen. Varje månad kör vi tävlingen STING Super Seller. Vinnaren utses efter en individuell bedömning av hela säljprocessen – alltså inte bara totala ordervärden utan det handlar också om hur viktig kunden eller affären är för bolagets tillväxt.

Det team som imponerat allra mest denna månad är STING Accelerate-bolaget Beatly: Andreas, Viktor och Alexander. Under månaden har de stängt en affär med en viktig kund inom modebranschen –  140 000 kronor. Riktigt bra jobbat! 

Vi frågade försäljningschefen Viktor: Vad är ert knep?
– Vårt bästa säljknep är att ställa rätt frågor och sälj in produkten/tjänsten på det sätt som passar kunden.

Hur jobbar ni med sälj?
– Vi jobbar med noga prospektering, tänka ut vad för värde vi vill skapa åt kunden och med hög frekvens (dvs kontakta så många bra kunder som möjligt, på så kort tid som möjligt). Vi strävar också alltid efter att bygga en nära relation med kunden och gärna överleverera eller överträffa deras förväntningar. Samtidigt försöker vi inte lova för mycket – vi brukar sänka förväntningarna en aning mot kunden till en början, för att inte sätta för hög press på oss själva under sälj-processen. Då kan vi lägga ett större fokus på ett bättre jobb och överleverera senare.

Här hittar du Beatly: Facebook & Instagram.

Dela gärna nyheten för att höja Andreas, Viktor och Alexander ännu mer!

> Här ser du alla bolag som STING jobbar med
> Här kan du läsa mer om STINGs entreprenörsprogram