Entreprenörer – ta chansen att träffa storbolag one-to-one

peppy_pals_rosie_linder

Stockholm ligger i framkant när det gäller innovation, men för att nå toppositionen krävs det samarbete – smarta samarbeten och närmare relationer mellan startups och storbolag. STING och Stockholms Handelskammare har tillsammans tagit ett grepp om denna fråga och bildat en plattform för att minska gapet mellan storbolag och startups. Plattformen möjliggör samarbeten där innovationskraft tas tillvara.

Projektet “Team Up with Startups” lanserades den 16 september då närmare 100 bolag, jämnt fördelat mellan storbolag och startups, träffades. Det var startskottet. Nu kommer fortsättningen.

Den 4 november arrangerar vi det andra eventet i serien, ”Team Up with Startups: Next Level”. Då kommer startups och etablerade företag kopplas ihop i korta Matchmaking-möten. Här ska företags behov tangera andra företags spetskompetenser, så att innovativa samarbeten och nya affärsrelationer kan börja ta form.

Hur kommer Matchmakingen att fungera?
Du kommer att få välja de fem storbolag från deltagarlistan som du helst vill ha ett möte med. Storbolagen kommer också att önska möten med startups. Vi sätter därefter ihop ett mötesschema baserat på allas önskemål. Ni har 10 minuter för varje möte.

Hur ansöker jag om att vara med?
Vänligen anmäl ditt intresse att delta via den här länken senast tisdagen den 13 oktober. Antalet platser är begränsade. Den 16 oktober får du besked om du blivit utvald att vara med vid just det här tillfället.

Datum: 4 november, 16:30-19:00
Plats: THINGS, Drottning Kristinas väg 53, KTH

Ansök senast 13 oktober: Klicka här >>>

***Om du representerar ett storbolag/etablerat företag, maila jill.lindstrom@stockholminnovation.com

Mer information
> Läs artikeln på Di Digital om Team Up with Startups