Kom och pitcha din idé!

Sting FastForward Demo Day 150120

Varje vecka strömmar det in trevliga samtal och mail från er entreprenörer som vill berätta om sina affärsidéer och diskutera ett samarbete med STING. Det är fantastiskt kul, och helst av allt vill vi träffa er för att kunna utvärdera idén och teamet bättre.

En tisdagseftermiddag varje månad bjuder vi in till individuella 10-minutersmöten där ni får berätta om er idé för serieentreprenören och vår affärscoach Ivar Strömberg. Ivar kommer att ge kort feedback och tips på steg framåt i utvecklingen av er startup.

Nästa tillfälle är tisdagen den 20 oktober, och det är redan fullbokat. Vänligen kika in här igen i slutet av månaden, då har vi nya tider för november.

Vi är nyfikna på tech-innovationer och affärsidéer inom alla branscher.

Det finns 8 lediga tider varje gång, så det är först till kvarn som gäller.

Lycka till – vi ses!