Planerar du en internationell expansion? Sök till Go Global Medtech 2015

Bioservo

Go Global Medtech är programmet för dig som vill skapa bättre förutsättningar för ditt bolag att växa och expandera internationellt. Under fem tvådagarspass hos etablerade värdföretag varvas föredrag av erfarna internationella föreläsare med eget arbete och praktikfall från fältet.

Genom att passen hålls hos värdföretag; internationellt etablerade medtechföretag runt om i Sverige, erbjuds deltagarna en unik möjlighet att lära av dem som redan gjort sin globaliseringsresa.

Med ett resultatorienterat kursupplägg upprättar du en hållbar strategi- och aktivitetsplan som svarar på var ni skall börja, varför just där, hur ni ska göra, och vilka resurser som krävs. [Fotograf Pernilla Pettersson, Bioservo Technologies]

> Läs mer och sök senast 13 mars