Liveguide lanserar ny iPhone app Noclip

noclipstor_

Liveguide laddar för en ny App Store-introduktion den här månaden. Företaget har arbetat hårt på att skapa en teknik för att sortera live-video från hela världen, och är nu redo att prova på de mest aktiva och krävande användarna för direktsändning på internet; gamers.

Den genomsnittliga speltittaren förbrukar över 20 timmar av live-innehåll varje vecka och mängden tillgängligt innehåll ökar för varje dag. Live-spel är en enormt populär och snabbväxande marknad, och Liveguides andra app för iPhone, ”Noclip”, kommer att hjälpa spelare att navigera i djungeln av live videoinnehåll på nätet.

Med live-spel från Twitch, Azubu, HitBox, Ustream m fl, samlar och sorterar Noclip mer än 1 miljon live-kanaler. Appen hjälper dig att skapa en personlig guide som ger dig rekommendationer och meddelanden om live-spelevent, -program och -tävlingar.

Noclip kommer att finnas tillgängligt globalt på iPhone App Store den 17:e november. Tills dess, hålla ett öga på @noclipapp på Twitter.

> Läs mer om Liveguide