Peppy Pals och Watty nominerade till årets Guldmobiler

Mobilgalan-2014-rgb_

För fjortonde året i rad går Mobilgalan av stapeln. Den 6:e november har Peppy Pals och Watty chansen att ta emot Guldmobiler som delas ut av tidningarna Mobil och Mobilbusiness till årets främsta innovatörer, vassaste mobilföretag och bästa mobiltelefoner och -prylar. 

STING-bolaget Peppy Pals är nominerad i kategorin Årets Uppstickare Mobilspel, som hyllar spelutvecklare vars spel under året har varit både framgångsrika och dessutom har förnyat kategorin. Peppy Pals syftar till att utveckla barns emotionella intelligens och förebygga mobbning.

Watty, STING-bolaget som har utvecklat en app och mjukvarulösning för att spåra och analysera fastigheters energikonsumtion, är nominerad i kategorin Årets Internet of Things – Innovation. I den gruppen lyfts företag upp som under året har bidragit med en mjukvaru- eller hårdvarurelaterad teknisk innovation inom Internet of Things som har potential vad gäller tillämpning, användare och marknad.

Vinnarna av Guldmobilerna utses av en jury som består av mobilexperter, branschfolk och journalister som bland de tävlande bidragen utser en vinnare i varje kategori. Utnämningarna sker på Mobilgalan den 6:e december på Berns Salonger i Stockholm.

> Läs mer om Peppy Pals 
> Läs mer om Watty
> Alla nominerade