Geek Girl Meetup 2014

På lördag och söndag, 24-25 maj, samlas mer än 200 kvinnor på Tekniska museet i Stockholm för tvådagars-eventet Geek Girl Meetup. STING är en stolt sponsor av årets upplaga, som har temat “Make IT”, och kommer att vara på plats.

Under två dagar presenteras en lång rad workshops, utställningar och inspirationsföresläsningar, där du kan lyssna till bland annat STING-entreprenörerna Rosie Linder, VD och grundare eQidz, och Caroline Volumental, VD och grundare Volumental. Läs hela programmet här.

Vi blev intervjuade av GGM under veckan, om vad vi på STING gör för att öka jämställdheten i teknikbranschen och varför vi har valt att gå in som en sponsor. Läs hela intervjun här.

Geek Girl Meetup är en “unconference” för geekiga tjejer som är intresserade av webb, kod och affärsutveckling. Syftet är att skapa nya nätverk och lyfta kvinnliga förebilder inom dessa områden. Eventet anordnas årligen av Geek Girl Meetups Ideella Förening, som arbetar aktivt med att lyfta och skapa nya kvinnliga förebilder inom teknik, IT och startups.

Här anmäler du dig till Geek Girl Meetup 2014.