Swedish Cleantech Tour 2014 besöker London, Boston och Zürich

Nu söker vi Sveriges främsts cleantechbolag med siktet inställt på Europa eller USA!

Efter tre framgångsrika event under 2013, är nu STING tillsammans med LEAD stolta att presentera Swedish Cleantech Tour 2014. I år besöker touren återigen tre städer – London, Boston and Zurich – och ger deltagande cleantechbolag möjligheten att få inblick och etablera sig i nya marknader.Genom ett halvdagsevent med pitchar, one to one-meetings och ett avslutande mingel kommer ni att möta internationella investerare och få möjlighet att skapa värdefulla industrikontakter. Vi kommer även att anordna studiebesök och andra möten med intressanta aktörer i respektive region.Känner du att ert företag skulle gynnas av denna resa? Då ser vi verkligen fram emot att läsa er ansökan! För ansökningsblankett och mer information, kontakta gärna vår cleantech tour manager Sara Mattsson, sara.mattsson@stockholminnovation.com. Ansökningstiden för London går ut fredagen den 28 mars (gäller inte för Boston och Zürich). London, 3-4 juniBoston, septemberZürich, oktober