Poppermost i samarbete med globala varumärken för spelet SNOW

Poppermost Productions, den oberoende utvecklare bakom SNOW, har inlett samarbeten med över ett dussin av de största varumärkena inom vintersportbranschen. Varumärkena (Armada, Faction, Full Tilt Boots, K2 Skis, Line, Marker, Völkl, POC, Sauna Beanies och Scott Sports) har gett SNOW tillgång till en omfattande katalog av sina senaste produkter, vilka alla är noggrant digitalt replikerade och tillgängliga för att specialanpassa spelkaraktärens klädsel och utrustning.

Spelarekommer att ha möjlighet att välja mellan hundratals unika artiklar så att mankan klä sin karaktär från topp till tå. Dessutomkommer dessa märken att jobba tillsammans med Poppermost för att tillföra extra innehålli spelet i form av evenemang, utmaningar och tävlingar, och ytterligare utökaSNOW-världen och förbättra den redan autentiska upplevelsen.”Sedanvi startade utvecklingen av SNOW har det varit ett viktigt mål för oss attsamarbeta med de största varumärkena och idrottare inom sporten”, säger Alexander Bergendahl,VD på Poppermost. ”Efteratt ha signat våra tre atleter som partners tidigare i år, riktade vi omedelbartuppmärksamheten till klädsel- och utrustningssponsorer. Precis som våraidrottare förstod dessa märken snabbt vår vision, såg kvaliteten på spelet som vibygger, och ville genast vara en del av det.Vi kunde inte vara gladare åt vår nuvarande samling partners!”Poppermosthar dessutom skrivit ett avtal med Red Bull Media House för att utvecklainnehåll för SNOW. Detbörjade med SNOW-atleten Russ Henshaws specialanpassade Red Bull-hjälm, och Poppermostkommer att fortsätta arbeta med Red Bull Media House för att få in extrainnehåll i spelet.”DåRed Bull är en jätte i vintersportindustrin och Red Bull Media House ettglobalt medieföretag som levererar premiuminnehåll inom sport och livsstil vardet var en no-brainer för oss att kontakta dem”, säger Alexander Bergendahl.”Dethär är ett exceptionellt framsteg för en liten studio som vår”, avslutarAlexander Bergendahl. ”Dessa typer av globala varumärkespartnerskap är vanligtvisreserverade för de stora, förlagsfinansierade spelutvecklarna – vilket vi inte är!”  Spelartiklar kanhittas på Dropbox. www.snowthegame.com