Nya mättande smoothies på Balance gör din träning effektivare

Vägen till ett sundare liv har nu blivit lättare! Berries by Astrid är smoothies gjorda på absolut rena ingredienser; frukt, yoghurt, bär – helt utan tillsatser eller socker. Premium-smoothien finns nu att köpa på gymmet och hjälper din kropp att snabbare återhämta sig efter träningen.

Gymmens utveckling har lett till att de idag är ett forum förbättre hälsa. Nu utökas servicen i alla led för besökarna, allt för att göradet smidigare att träna och för att bredda publiken. Proteintillskott och andraPower-preparat som dominerat utbudet på gym har blivit otillräckliga – nuefterfrågas mer mättande, naturliga och balanserade mellanmål.”Berries by Astrids smoothie kompletterar verkligen vårtresterande utbud och höjer vår servicegrad”, säger Annie Rosén,Platschef City och Gruppträningschef på Balance Training.Berries by Astrid är alltid färsk, vilket en välbalanseradåteruppbyggande smoothie ska vara. Yoghurten i smoothien bidrar både med extraproteiner och ger mättnad. Det gör smoothies till mer än endast entörstsläckare och passar både före och efter träning. Berries by Astridssmoothie håller lägre GI än en smoothie gjord på 100 % frukt.”Balance Training är den gymkedja vi ser som ledande i att skapabåde exklusivitet och bästa möjliga service för sina besökare. Det är därför viär glada över att vår smoothie nu erbjuds just där från och med januari!”,säger Astrid Friborg, VD på Berries by Astrid.Berries by Astrid grundades av doktor Astrid Friborg.Astrids intresse för hälsa har alltid varit en hjärtefråga. Under hennes år somcancerforskare såg hon hur god kosthållning och god hälsa hör ihop. Så föddesidén om att själv göra god hälsa mer lättillgänglig. En prisbelönt affärsidésom ändrade kurs i Astrids karriär. Trots disputation och doktorstitel iMedicinsk vetenskap, tackade Astrid nej till en prestigefylld forskartjänst påStanfords universitet för att istället satsa helhjärtat på ett eget företag år2009. Idag går hon och hennes företag i framkant när det kommer tilldistribution av färska smoothies. Priser och utmärkelser för Astrid och hennesaffärsidé fortsätter att strömma in. www.berriesbyastrid.com