Astrid Friborg en av Sveriges 101 Supertalanger

För sjätte året i rad korar Veckans Affärer Sveriges 101 Supertalanger och Astrid Friborg, grundare och VD på Berries by Astrid är en av de nominerade för 2013 års lista.

Enligt Veckans Affärs definition ska supertalangen verka inom näringslivet, politiken eller forskarvärlden. Han eller hon får inte ha varit med på 101 Supertalang-listan tidigare och ska inte ha fyllt 40 år.Juryn som består av Veckans Affärers redaktion graderar dem efter följande fem parametrar:* Kunskap: Expertkunskaper inom sitt område.* Prestation: Hur väl har talangen presterat hittills?* Drivkraft: Vilka hinder har övervunnits och hur?* Trendkänslig: Hur väl pluggar personens kunskap och talang in i viktiga trender?* Personligt varumärke: Hur väl har personen lyckats bygga sitt varumärke i offentligheten?Berries by Astrid utvecklar och säljer världens första smoothie-automat med betalfunktion. På ett snabbt och enkelt sätt tillhandahålls ett hälsosamt och mättande mellanmål för personer som har ont om tid. Automaterna finns tillgängliga där personer är i rörelse som till exempel gym, tågstationer, servicebutiker, gallerior och flygplatser.www.berriesbyastrid.com