STING och LEAD arrangerar Swedish Cleantech Tour 2013

Tre städer. Tre event. Under Q1 och Q2 2013 arrangerar STING och LEAD eventserien Swedish Cleantech Tour med resor till Europa och Kina. Genom tre halvdagsevent med pitchar, one to one-meetings och avslutande mingel kommer de medföljande cleantechbolagen att möta internationella investerare och få möjlighet att skapa värdefulla industrikontakter.

Swedish Cleantech Tour är en del av projektet BIG Explorer, med finansiering från Innovationsbron, som STING och LEAD deltar i 2012-2013.TurnéplanJust nu söker vi innovativa cleantechbolag med siktet inställt på Europa eller Asien. En unik möjlighet att vidga bolagets internationella nätverk och få inblick i nya marknader.Vill du veta mer? Kontakta Amelie Furborg, Cleantech Tour Manager, 070-415 64 67, amelie.furborg@interrobang.nuwww.swedishcleantechtour.com