daLockr med i Telenors app-hylla i Google Play Store

Enligt Telenor upplever många av deras kunder att det är lätt att gå vilse i app-djungeln och vill ha tips på bra appar för nytta och nöje. Telenor har nu skapat en app-hylla i Google Play Store för alla sina Android™-användare. I den första hyllan har de valt att lyfta fram några lokala app-utvecklare som kan vara intressanta för en större publik. En av dem är daLockr.

– Jättroligt att daLockr har valts ut som en app av bra kvalitet och med högt användarvärde. Fler och fler inser hur viktigt det är att hålla koll på sitt digitala content och hur det sprids och används av andra, säger Christopher David, medgrundare och VD på daLockr.daLockr är en molnbaserad tjänst som hjälper individer samt professionella att skapa, tagga, dela och spåra sina digitala tillgångar och erbjuder ett enkelt sätt att behålla kontrollen över sin digitala närvaro på Internet.  www.dalockr.com