Wussap representerar Sverige i Startup World Cup i Beijing 2013

Av de 130 bolag pitchade inför investerare på Internet Discovery Day i oktober blev fem utvalda att representera Sverige i Startup World Cup i Bejng 2013. Ett av dessa var Wussap som utvecklar tjänsten Surftrain.

“Det är en stor ära för oss att sticka ut bland så stor konkurrens vi såg på IDD, att bli utvald för att representera Sveige i ett internationellt sammanhang ska bli fantastiskt kul!” säger Niclas Holm på Wussap.David Song som står bakom Startup World Cup har grundat Great Wall Club som är ett nätverk för alla internet/mobilspelare i Kina och arrangerar två stora globala events; ett i Kina till sommaren och ett nyligen i San Francisco.Startup World Cup ska kora världens bästa startups och bidra till en redan kokande startupkultur . www.startupworldcup.orgwww.surftrain.com