Berries by Astrids smoothie kan nu köpas i Göteborg

För första gången kan allmänheten köpa smoothies från Berries by Astrid, och det gör man på Göteborgs största motionscenter Fysiken och gymkedjan Elixias tre anläggningar, också de i Göteborg. Smoothien består av 50 % yoghurt, 50 % frukt och bär, och är helt utan tillsatser. Berries by Astrid erbjuder abonnemang på smoothie på bag-in-box, till gym, caféer, kontor och konferenser.

Företaget gör det lättare att välja ett sunt mellanmål och har utvecklat en produkt som både är nyttig och lättillgänglig.”Hälften bär och frukt, hälften yoghurt gör att vår smoothie mättar längre och har lägre GI än en smoothie gjord på 100 % frukt”, säger Astrid Bengtsson, grundare och VD på Berries by Astrid. ”Vi har lyckats bibehålla lyxen, smaken och samma nygjorda känsla som du får på juicebaren eller när du gör en smoothie själv hemma”.Den 10 oktober var det Medlemsdag på gymmet Elixia i Göteborg och då bjöds det på smoothies från Berries by Astrid till alla medlemmar på anläggningarna i Sisjön, Torslanda och Masthugget. Det blev en stor succé! Berries by Astrid utvecklar även en prisbelönt smoothieautomat med mobilbetalning. Första automaten kommer att vara färdig i januari 2013. www.berriesbyastrid.com