SEEC nominerat till Sweden Technology Fast50

SEEC är nominerat till Sweden Technology Fast 50 som är en årlig utmärkelse där Deloitte korar de snabbast växande teknologiföretagen i Sverige. Rankingen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknik, från internet, datorutrustning och media till bioteknik. Årets prisutdelningen går av stapeln den 6 november på Moderna Museet i Stockholm.

– 2010 var vi nominerade i kategorin Rising Stars, för unga företag med snabb tillväxt och potential att bli morgondagens Fast 50. Vi är glada över att vi nu finns med på Fast 50-listan och hoppas naturligtvis på en hög ranking, säger Johan Larsson, VD på SEEC.SEEC värmer och kyler fastigheter; kostnadseffektivt och med minimal miljöpåverkan.Fast 50 instiftades 1995 av Deloitte i San José i Silicon Valley, Kalifornien. Idag finns Fast 50-utmärkelsen i 21 länder eller internationella regioner. Sweden Technology Fast50www.seec.se