STING förstärker teamet med TAT-grundaren Ludvig Linge

Ludvig Linge har knutits till affärsacceleratorn STING och förstärker STINGs team på internet/media- och mobilområdet. Ludvig har en bakgrund som medgrundare av företaget The Astonishing Tribe, TAT, och är en aktiv affärsängel. Han brinner för att hjälpa starka team som vill kombinera design med teknik för att skapa innovationsbolag som verkligen gör skillnad.

”Med Ludvig i vårt team kommer vi att kunna accelerera flera av STING-bolagens utveckling”, säger Pär Hedberg, VD och grundare av STING. “Det innebär en intensifiering av vår kompetens inom internet/media- och mobilområdet och en ytterligare breddning av STINGs nätverk, vilket alla våra startups kan dra nytta av.””Jag har redan börjat jobba tillsammans med flera av STINGs internetbolag vilket är jätteroligt. Jag vill bidra med min kunskap och erfarenhet och hjälpa drivna entreprenörer att utveckla sina innovationer och göra skillnad”, säger Ludvig Linge.TAT blev under början av 2000-talet världsledande inom användargränssnitt för mobiltelefoner och levererade design och mjukvara till varumärken som Samsung, Nokia, Sony Ericsson, och Google. I slutet av 2010 såldes TAT till kanadensiska Research in Motion, RIM, som tillverkar Blackberry-mobilerna.