Nybilsguiden FACIT.com gör nya framsteg

Facit.com släppte en ny sajt innan sommaren och nu växer besöksantal i takt med att nya funktioner adderas. Facit.com samlar alla bilmärken och återförsäljare under ett och samma tak. Användare kan snabbt och enkelt ta del av aktuella kampanjer som matchar önskemålen, utan att behöva leta runt i bilhallar, broschyrer och i dagspress.

Tjänsterna som tillkommit inkluderar:Funktionerna har uppskattats av marknaden och antalet kunder växer.– Vi har fått flera positiva artiklar skrivna om oss under sommaren i t.ex. di.se, Expressen, AutoMotorsport, SvD med flera, vilket är mycket glädjande. Men för att möta marknadens behov behöver vi öka marknadsföringen och vår kännedom ytterligare, säger Victor Dahlborg, VD på FACIT. Det har lett till att vi nu ska ta in mer kapital för att öka vår marknadsföring. Vi hoppas att det ska vara klar under september/oktober och vi är mycket glada över att vi redan säkerställt ca 5 MSEK i vår nuvarande finansieringsrunda.    www.facit.com