SEEC växer via ännu en rekrytering

SEEC ser ett starkt intresse för miljö- och kostnadseffektiv uppvärmning och kylning av fastigheter vilket har ökat orderingången. Därför stärker bolaget nu organisationen med nyrekryteringen av Mikael Timmas som projektledare.

Mikael har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen både som konstruktör och projektledare. Genom åren har han arbetat med många delar inom installation och bygg vilket har gett honom en bred kunskap inom fastighetsbranschen. Han kommer närmast från Skanska Nya Hem AB där han arbetat som projektledare.– Energieffektiva lösningar är på frammarsch. Det ska bli både roligt och intressant att få arbeta med SEEC:s geoenergilager som smart tar tillvara på den värme och kyla vi har runt omkring oss och lagrar den i marken. Tekniken i sig är inte ny, men sättet att styra och optimera borrhålslagret är unikt. SEEC:s patenterade geoenergilager är utvecklat för fastigheter från 4 000 m2 och uppåt såsom bostads-, kontors-, industri- och lagerfastigheter, säger Mikael.– Vi hälsar Mikael varmt välkommen och är övertygade om att han kommer att bidra med sin breda kompetens och erfarenhet av fastighetsbranschen, kommenterar Johan Larsson, VD för SEEC.www.seec.se