Surftrain-FritzStahl

Bokbloggaren Ivana “Bokmania” Eklund ledde passagerare runt live på webben i ett surftåg med tema sydafrikanska författare. Surftåget avslutades hos nätbokhandeln FritzStåhl där passagerarna fann författarnas böcker till kampanjpris. Hälften av alla köp gjordes av helt nya kunder.

Utfallet av surftåget visade att:•    25% av alla passagerare gjorde ett köp •    50% av köpen gjordes av för nätbokhandeln helt nya kunder. •    91% av passagerarna gav surftåget toppbetyget 5 eller 6, på en skala 1-6Surftåg är ett nyskapande sätt att driva trafik och försäljning på webben. En organisation eller individ kan ta med tusentals passagerare på en guidad tur till olika webbsidor. ”Surftåg är ett unikt sätt att skapa mervärden för våra kunder”, säger Suzanne Fritz, grundare av FritzStåhl. ”Jag blev positivt överraskad över att en så stor andel köpte redan under surftåget och jag ser fram emot vad reprisen av surftåget kommer att göra”.Se reprisen av Surftåget här. www.wussap.com