Berries-Goteborg

Kännedomen om Berries by Astrid sprids över Sverige. Nyligen bjöd bolaget på 1 500 smoothies på motionsanläggningen Fysiken i Göteborg, och gensvaret visade på ett stort sug på marknaden för Berries by Astrids affärsidé med smoothieautomater.

Hela 84 procent av gymbesökarna var positivt inställda till smoothieautomaten och tyckte om smoothiens smak. Eventet ledde till att Fysiken nu är en kund. Bolaget har även nyligen skrivit kontrakt med ett gym i Stockholm. Berries by Astrids kunder är, förutom gym, bland annat gallerior, caféer, större kontor och servicevaruhandeln. “Vi är i ett spännande skede nu i och med att vi just påbörjat försäljningsaktiviteterna. Det finns ett stort intresse på marknaden för vår produkt och kunderna ringer oss!” säger Astrid Bengtsson, grundare och VD på Berries by Astrid. ”Det är jätteroligt att få sådant gensvar. Planen för de närmaste månaderna är att ta in kapital för att slutföra utvecklingen av automaterna samtidigt som vi ska ta in fler säljare.”Kunder som vill vara bland de första med konceptet anmäler intresse på Berries by Astrids hemsida. www.berriesbyastrid.com