Doremir internationell marknad

DoReMIR Music Research AB, utvecklare av musik- och notationsmjukvaran ”ScoreCleaner” som tolkar musik från spel till noter, står redo att släppa sin första produkt på den internationella marknaden.

Releasen av ScoreCleaner har redan skapat stort intresse runt om i världen och DoReMIR åker nu till den årliga NAMM-mässan (National Association of Music Merchants) den 19-22 januari i Los Angeles.Mässan tjänar som kontaktyta för diskussioner med andra utvecklingspartners av musikinstrument, fysiska såväl som virtuella.”Vi har verkligen mötts av fantastiska reaktioner när vi visar vår produkt. Även om man vet att man har någonting bra när man sitter och bygger en produkt så är det oerhört skönt att också få bekräftelse på att man har arbetat i rätt riktning när man visar upp den för branschen”, säger Sven Ahlbäck, VD och en av grundarna av DoReMIR.DoReMIR Music Research planerar under året att utvidga sin produktlinje med målet att ta en stor del av sitt produktsegment i musikbranschen.www.scorecleaner.comwww.namm.org