Brighter nyemission

Brighter AB (publ) har startat den utlovade nyemissionen på AktieTorget enligt plan. Företaget har utvecklat och erhållit patent på världens första allt-i-ett egenvårdsutrustning för diabetiker som inte behöver fästas vid kroppen. Nu erbjuds möjligheten att ta del av bolagets framtida tillväxt genom den publika nyemission som nu har inletts.

Brighter AB (publ) har startat den utlovade nyemissionen på AktieTorget enligt plan. Företaget har utvecklat och erhållit patent på världens första allt-i-ett egenvårdsutrustning för diabetiker som inte behöver fästas vid kroppen. Brighter planerar efter listningen att färdigställa de produktionsanläggningar som krävs för att påbörja produktionen av företagets patenterade egenvårdssystem. Dessa utgör en produktserie som till en början kommer att underlätta livet för de 350 000 diabetiker som finns i Sverige.”Brighters produkter tar med sin teknik ett unikt helhetsgrepp för diabetesvård. Vi är glada att vi får vara med i processen redan nu, för vi tror att detta kommer att bli en succé” säger Mikael Cederhag, grundare och ägare av Rubin Medical, en av Nordens största distributörer av diabeteshjälpmedel som inlett samarbete med Brighter. “Rubin strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som förenklar vardagen för diabetiker och Brighter erbjuder precis detta för injektionsbehandlade diabetiker.”Fem goda skäl till att investera i BrighterErbjudandet i sammandragFör ytterligare information, vänligen besök bolagets hemsida www.BrighterCompany.com eller AktieTorgets hemsida www.AktieTorget.se, där inbjudan, memorandum och teckningssedel finns att ladda ned.