Snart väljer vi ut 15 lovande startups till STING Day

Speedmeeting STING Day 2010

Den 5 maj är det dags för en ny omgång av STING Day – vårt årliga nätverksevent där vi samlar ett 40-tal av våra STING-bolag, över 60 investerare och andra nyckelpersoner från näringslivet och akademin. Det ska bli hur kul som helst!

Även detta år kommer vi att via ansökan välja ut 15 externa lovande teknikstartups som helt kostnadsfritt får medverka på eventet och bygga relationer med rätt människor. Deadline att ansöka är 20 april. I skrivande stund har redan över 30 ansökningar kommit in, där många håller riktigt god kvalité. Är helt fantastiskt hur många spännande startups detta lilla avlånga land rymmer. Kanske tänds nya stjärnor och framtida tillväxtraketer just på STING Day?

Självklart bjuds det också på ett späckat program. Förutom speedmeeting och utställning med medverkande innovationsbolag kommer en rad spännande talare att delta i workshops och från stora scenen. Bland annat: Ludvig Linge, TAT; Sorosh Tavakoli, Videoplaza; Björn Westerholm, MyFC, Per Roman, Bullhound ; Fredrik Arnander, Keybroker; Stina Ehrensvärd, Yubico; Hjalmar Winblad, Rebtel; Niss Jonas Carlsson, Brainglass och Hans Otterling, Northzone.

Spana gärna nedan in lite godbitar från förra årets STING Day :-)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2MxLzu3cO50]