En härlig kväll när 33-listan avslöjades

När det är dags för Ny Teknik och Affärsvärldens årliga 33-lista är det alltid lite pirrigt. Här pekar de nämligen ut Sveriges 33 mest lovande, unga teknikföretag. Detta är fjärde året som eventet genomförs och jag tycker verkligen det är all heder åt arrangörerna att man gör denna satsning och lyfter unga teknikbolag med gigantisk potential. I år har de verkligen rest land och rike runt för att hitta de mest lovande bolagen och de har fått in runt 250 nomineringar. Liksom tidigare år stod sig våra STING-bolag bra i konkurrensen och fem av våra bolag fanns med på listan: Mantex fuktmätare för industrin, Solarus effektiva solfångare, MoSyncs utvecklingsverktyg för appar, Yubicos usb-sticka för säker login samt SEECs smarta energilager.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IWyvjQ29CnQ]

Rickard Steiber på Google var kvällens huvudtalare och berättade om den mobila revolutionen och passade också på att ge lite tips till framtidens tillväxtraketer.