STING nominerad årets pressrum

Affärsinkubatorn STING har blivit nominerad till “Årets Pressrum 2010” i MyNewsdesks årliga kundtävling. STING tävlar inom branschkategorin offentlig sektor, där även Kista Science City och Sweden EXPO 2010 är nominerade. Vinnaren utses den 14 december.

– Självklart känns det hedrande att bli nominerad till en sådan fin utmärkelse. Nu får jag inspiration att ytterligare höja kvalitén i vårt pressrum. Jag önskar mina medtävlande lycka till – må bästa pressrum vinna, säger Jessica Stark, marknadsansvarig på STING (Stockholm Innovation & Growth).Om Årets PressrumÅrets pressrum är MyNewsdesks årliga kundtävling. I tävlingen belönas de kommunikatörer som optimerat sin använding av MyNewsdesk för att skapa mer relevant exponering för sin pressinformation.Kärnan handlar om att producera bra material och göra det lättillgängligt. Med nyhetsvärde och intressant innehåll, aptitligt paketerat med bra översikt och i olika format, på ett sätt som gör det lätt att sprida, ökar chanser för relevant publicitet i sociala och traditionella medier.Kolla in STINGs pressrumSe alla nominerade pressrumLäs mer om tävlingen och kritierierna för att vinna