ippi 14 kommuner

InView AB har nyligen tecknat avtal med äldreförvaltningen i Ronneby kommun om att införa ippi-lösningen på ett nytt trygghetsboende. Ippi skall användas som en information och kommunikationsplattform mellan boende, personal och anhöriga.

Ronneby är den 14:de kommunen som under det senaste året börjat införa ippi. För att ytterligare kunna öka på takten inom försäljning och marknadsföring genomför InView under vintern en private placement med hjälp av Nordlander Partners AB.InView AB  har utvecklat den globalt patenterad produkten ippi™. ippi™ gör det möjligt att från vilken tv som helst skicka och ta emot SMS och MMS från alla världens mobiltelefoner och e-post från alla datorer. ippi™ är även en kommunikationsplattform för t ex vård och omsorg med möjlighet till interaktivitet i kommunikationen med äldre och personer med funktionsnedsättning.Läs mer: www.ippi.se