CipTel-OptiCaller

Ip-centrexföretaget Ciptel har valt att nyttja Opticaller i sin mobila växellösning. Halvering av kostnaderna för mobiltelefoni och enkel hänvisning direkt från mobilen är enligt Ciptel två av fördelarna med OptiCallers lösning.

 Opticaller Software AB utvecklar mjukvara för mobil växel med patentgodkänd samtalsoptimering. Mjukvaran OptiCaller är utvecklad för operativsystemen Android, iPhone, Symbian och Windows Mobile men även som molnbaserad dialertjänst som fungerar med mobiltelefonens webläsare. OptiCaller knyter samman mobiltelefonen mot både gamla telefonväxlar och nya IP-baserade telefonväxlar och Centrex system. Mervärdet för slutanvändaren är en halverings av samtalskostnaden för mobiltelefoni men även en äkta OnePhone och OneNumbers lösning där mobiltelefonen enkelt kan hantera växelfunktionerna via ett användarvänligt grafiskt gränssnitt. Bland OptiCaller Software kunder finns idag flertalet IP centrex operatörer och telefonväxeltillverkare och deras distributörer och återförsäljare och slutkunderLäs mer: www.opticaller.se