STING Newsletter Juni 2010 – Ta del av det senaste inom STING-världen

VD Pär Hedbergs ledare: “Return on Innovation!”, Huvudnyhet: Tomologic slutgiltig segrare i Venture Cups Sverigefinal , Jobbmöjligheter i STING-världen, Produktutveckling & försäljning, Finansiering, Uppmärksammat, STING Highlights, På nya uppdrag i STING-bolagen.

Äntligen tycks politiker ur alla läger börjat intressera sig för hur vi ska kunna skapa mer tillväxt från innovationer. IVAs projekt ”Innovation för tillväxt” verkar ha haft en bra effekt och bägge blocken har nu kommit med ganska konkreta förslag som alla verkar i en rätt riktning. Hoppas bara man i slutänden vågar genomföra en strukturrationalisering inom det statliga stödområdet….Bland fler än 1.000 affärsidéer gjorde 12 av Sveriges framtida tillväxtföretag upp om den prestigefyllda titeln ”Vinnare av Venture Cup 09/10″. Segrare blev STING-bolaget Tomologic, med ett optimeringssystem för beskärning av metall inom tillverkningsindustrin som förväntas spara tiotals miljarder euro….Läs hela nyhetsbrevetBli prenumerant!