Sveriges 25 skarpaste webbentreprenörer

Då Internetworld presenterade 2010 års stora webbtalanger – listade som Sveriges 25 skarpaste webbentreprenörer – fanns personer från två STING-bolag representerade: Wussap och Yepler (f.d. Fileride).

Claudijo Borovic och Niclas Holm, Wussap: Claudijo och Niclas har skapat ett tillägg till webbläsaren som gör att du kan interagera med andra personer som är inne på samma sajt.  Så här beskriver Internetworld bolaget: ”Wussap har även utvecklat ett ”surftåg” som går ut på att man surfar tillsammans genom att följa efter någon – ett lok – som hittar och visar intressanta saker på webben. Med finansiering från Almi och stöd av Sting siktar Wussap på att slå internationellt. Detta kan bli nästa hit på den heta sociala realtidswebben.”Läs mer om WussapPatrik Hedmalm, Yepler (f.d Fileride): Yepler är en social webbtjänst som på ett unikt och säkert sätt förenar människor med gemensamma intressen såsom dokument, länkar, musik och videos. Yepler är baserat på en patenterad teknisk lösning som matchar och rankar ett stort antal diskussionsområden i realtid.Läs mer om Yepler Ta del av hela listan