SenseGraphics teknik nu i 35 länder!

SenseGraphics har precis levererat en order till företagets första kund i Kina, Shenzhen Institute of Advanced Technology. Efter ett framgångsrikt samarbete mellan SenseGraphics och dess lokala leverantör i Kina är nu leveransen äntligen på plats hos kund.

Nästa anhalt för SenseGraphics CTO Daniel Evestedt är Shenzhen där han i början av juli skall hålla en första introduktionskurs för kunden i SenseGraphics utvecklingsverktyg H3DAPI. SenseGraphics har genom den senaste Kinaleveransen gjort affärer i totalt 35 olika länder.SenseGraphics applikationsverktyg H3DAPI används vid framtagande av multisensoriska eller haptiska applikationer. SenseGraphics mjukvara har en dubbel licensmodell; en öppen licens som tillåter icke-kommersiellt bruk av APIt och dess källkod (Öppen källkod, “Open source”), samt en kommersiell licens som kräver en licensavgift för applikationsutveckling.Läs mer om SenseGraphics