Kista Science City deltar i EXPO 2010 i Shanghai

Syftet med medverkan är att marknadsföra Kista som en attraktiv etablerings- utbildnings och innovationsort mot den internationella och kinesiska marknaden, och som en del av den expansiva Stockholmsregionen.

Huvudtemat för världsutställningen är “Better city, better life” där olika spår som innovation, miljö och framtidens utbildning står på agendan. Kistas medverkan sker i form av seminarier och nätverkande, med huvudfokus på ICT, utbildning och mobil innovation.”Företagen och akademin i Kista är av världsklass vad gäller utbildning och innovation. Därför känns det i högsta grad relevant att visa upp det vi har att erbjuda, samt passa på att knyta kontakter med kinesiska beslutfattare och opinionsbildare”, säger Anette Scheibe, VD för Stiftelsen Electrum och KSCAB.Kistas medverkan sker under Stockholmsdagarna i den svenska paviljongen den 10-12 juni.Läs mer om Kista Science City