GreenStep Solutions visar hur datormiljöer kan spara energi

GreenStep Solutions verkar för energibesparing, kostnadseffektivitet och minskad miljöpåverkan inom IT. Bolaget kommer att göra en intressant lansering av sitt nya energibesparingssystem för datormiljöer – Grön IT – på Datorföreningens möte den 29 mars.

Om du vill få chansen att veta mer om hur datormiljöer kan effektivisera och minska sin energiförbrukning har du möjlighet att anmäla dig till Datorföreningens möte den 29 mars via följande länk Om bolagetGreenStep Solutions verkar för energibesparing, kostnadseffektivitet och minskad miljöpåverkan inom IT. Den utvecklade programvaran GreenStep® möjliggör stora besparingar i datormiljöer genom kraftig reducering av organisationers elkostnader och koldioxidutsläpp. Organisationer får med GreenStep® ett enkelt och webbaserat verktyg för energihantering av sina datormiljöer. Resultatet presenteras dagligen i en överskådlig och tydlig rapport.Läs mer om bolaget: www.greenstep.se