Axén Olin träffar entreprenörer på STING

Tisdagen den 16 januari, möter finansborgarrådet Kristina Axén Olin (m) ett urval av företag som ingår i Stockholm Innovation & Growth inkubatorsverksamhet.

Företagen kommer kortfattat att berätta om sin verksamhet och samtidigt passa på att ställa frågor och höra hur Stockholms stad ser på behovet av fler entreprenörsföretag. Stockholms Innovation & Growth (STING) har sedan starten 2002 aktivt bidragit till att 46 teknikföretag har startats i Stockholmsregionen och dessa bolag har attraherat cirka 200 miljoner i kapital.Tisdagen den 16 januari, möter finansborgarrådet Kristina Axén Olin (m) ett urval av företag som ingår i Stockholm Innovation & Growth inkubatorsverksamhet. Företagen kommer kortfattat att berätta om sin verksamhet och samtidigt passa på att ställa frågor och höra hur Stockholms stad ser på behovet av fler entreprenörsföretag. Stockholms Innovation & Growth (STING) har sedan starten 2002 aktivt bidragit till att 46 teknikföretag har startats i Stockholmsregionen och dessa bolag har attraherat cirka 200 miljoner i kapital.