MySQLs grundare investerar tillsammans med Sting Capital i Mobile Sorcery

Grundarna till det världsledande open source-databasbolaget MySQL har tillsammans med STING Capital investerat i det svenska mjukvarubolaget Mobile Sorcery. Investeringen är ett bevis på att det går att attrahera kvalificerade internationella investerare till svenska bolag i tidiga skeden och att svenska mjukvarubolag håller en hög standard.

Mobile Sorcery startade 2004 och har sina rötter inom KTH. Bolaget har tagit fram en produkt som gör det enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt att utveckla mobila applikationer.− Mobile Sorcery är ett av våra absolut mest spännande bolag som löser ett stort och växande problem. Vi är väldigt glada att bolaget nu får en så kvalificerad ny investerare som vi också saminvesterar med, säger Martin Gemvik Investment manager för STING Capital.Läs mer om investeringen i SvD artikelLäs mer om Mobile Sorcery