Mobile Sorcery släpper sin första product MoSync 1.0

Med Mosync är det nu möjligt för mobilutvecklare att producera program som fungerar på både Symbian, Java och Windows Mobile telefoner. Koden anpassas automatiskt till olika telefonmodeller och operativsystem. Tusentals utvecklare världen runt har laddat ner MoSync som nu finns i en enklare gratisversion.

Under Mobile World Conference i Barcelona var samtliga av Mobile Sorcery mötestider uppbokade. Intresset var stor för leverantörer som kan lösa det stora problemet med fragmentering inom mobile världen. Det finns mycket stora summor att hämta hem om man kan automatisera och förkorta tiden för anpassning till de hundratals telefoner som finns på marknaden. Denna del av marknaden beräknas inom några år omsätta flera miljarder.För mer information: www.mobilesorcery.com